Sinua palvelee

Jouni Anttila

Tarjoan ratkaisukeskeistä terapiaa ja työnohjausta henkilökohtaisesti, puhelimitse tai Skype-sovelluksen välityksellä. Teen aloituskartoituksen kunkin henkilön arvomaailmaa kunnioittaen.

Minulla on laaja-alainen kokemus terapiatyöstä terapeuttina ja kouluttajana. Olen erikoistunut vuodesta 2013 alkaen ratkaisukeskeiseen terapiaan. Terapeuttisia asiakastapaamisia olen toteuttanut jo yli toista tuhatta.

Ratkaisukeskeinen terapia on eteenpäinsuuntautuvaa terapiaa

  • Pääpaino on ongelmien ratkaisuissa. Niin että asiakas itse havaitsee muutoksen tarpeen.
  • Kaikkien ihmisten kokonaisvaltaisessa kohtaamisessa, hänen arvomaailmaansa kunnioittaen.
  • Ongelmien kartoittamisessa, että jossakin elämän vaiheessa jokin meni pieleen.
  • Ongelmien tiedostamisessa, että on ongelmia jotka johtuvat yleensä menneisyydestä tai tietyistä tapahtumista.
  • Ongelmien tunnistamisessa oman elämän kipukohtina, tästä se johtuu.
  • Ongelmien työstämisessä yhdessä terapeutin kanssa, Jumalan armossa ja Pyhän Hengen johdatuksessa juurruttamalla ihminen Kristuksen sovitustyöhön armossa

Kokemus ja erilaisuus ovat rikkaus, joka tuo enemmän mahdollisuuksia menestyä

Olen toiminut pitkään myös muissa työyhteisöissä, kuten toistakymmentä vuotta lääketeollisuuden palveluksessa tuotepäällikkönä, tuoteryhmäpäällikkönä, myyntipäällikkönä ja kansainvälisenä operatiivisena johtajana. Olen vastannut lääkeyrityksessä myyntiorganisaatiosta, markkinoinnista, lääkeviranomaiskontakteista ja useista ulkomaisista päämiehistä. Myöhemmin toimin apteekkityössä farmaseuttina terveydenhuollon ammattilaisena ja vastasin apteekkihenkilökunnan  työnohjauksista. Olen toteuttanut työnohjausta monipuolisesti myös eri toimialoilla. Yrittäjänä toteutin esimerkiksi etäneuvotteluhankkeen terveydenhuollossa.

 

Luonteeltani olen helposti lähestyttävä ja kokonaisvaltaisesti toiset ihmiset huomioonottava ihminen. Käytän mielellään omaa persoonaani työkaluna terapiatyössä ja pyrkin huomioimaan aina kaikki henkilöt ryhmissä tasapuolisesti ja rakentavasti, kunnioittaen persoonallista erilaisuutta.

Koulutus

Ratkaisukeskeinen työnohjaaja (2014), HPI

Ratkaisukeskeinen terapeutti (2012), HPI

Kriisiterapian koulutus, PEO (2011)

Key Account Manager, PB (2010)

The Masters Institute Finland, NMH (2006)

Esimieskoulutus (2003), Keskuskauppakamari

Ryhmänjohtajakoulutus (2001), Keskuskauppakamari

Train the trainer johtajakoulutus, Göteborg, MEDA (1999)

Farmaseutti, HYO (1994)

Yo-lääketyöntekijä, HSHO (1991)

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna itsellesi mahdollisuus! Lähetä minulle sähköpostia osoitteella jouni.anttila@provison.fi tai jätä soittopyyntö tekstiviestillä numeroon 0400 552 621. Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeen kautta: